Bekijk profiel van: Bo | Vrouw | 17 | 1 entry


Waarom ik?

Ik heb mijn haren al in veel kleuren gehad! rood, paars, groen, roze, blauw,.. en ik heb er nog nooit spijt van gehad :)
Mijn tips voor haren verven zijn;

+Weet je niet goed welke kleur het mooist is? Probeer eerst een kleur op een klein plukje van je haar, als je die kleur leuk vindt, kun je de rest van je haar beginnen verven!

+Draag altijd handschoenen en een shirt dat vuil mag worden, verf is moeilijk van je kleren af te krijgen!
Heb je nu toch nog ergens verf zitten waar je dit niet wil, zoals op je gezicht of in je nek, gebruik vaseline of iets wat vettig is. Zo kun je het gemakkelijk van je huid afkrijgen. (Soms helpen make-up doekjes ook)

+Wees zeker niet bang om te experimenteren! Hoe meer kleuren je hebt gebruikt, hoe beter je weet wat nu echt het beste bij je staat :)

+Wil je een mooie overgang tussen 2 kleuren?

Zet dan eerst de 1ste kleur in je haar en laat dit intrekken en spoel het daarna uit. Wacht even tot je haar droog is en zet dan de 2e kleur erin en zorg dat je deze kleur goed in de vorige kleur wrijft. Laat ook dit weer intrekken en spoel het uit. Nu heb je een mooie overgang !!

+Hoelang moet je jouw verf laten intrekken?
Ik laat mijn verf altijd 1 uur intrekken, het kan geen kwaad om het wat langer te laten intrekken. Voor een nog beter resultaat kun je het best in een warme ruimte zitten om het te laten intrekken. (Je kunt ook een föhn gebruiken hiervoor.)

En het belangrijkste van al mijn tips is;
Heb veel plezier met je haarkleur en luister niet naar wat anderen erover zeggen. Wees jezelf!

Reageren


Top 3

Recent


Naam: Reina
Woonplaats: castricum
Leeftijd: 21
Naam: Tiffani
Woonplaats: PURMEREND
Leeftijd: 22
Naam: Mara Buur
Woonplaats: BREDA
Leeftijd: 27
Naam: Rosemarije
Woonplaats: HILVERSUM
Leeftijd: 29
Naam: Justine
Woonplaats: BERLIN
Leeftijd: 24
Naam: Kaandorp
Woonplaats: ASSEN
Leeftijd: 24

Recent posts

Debbie zei:
Moet je van Nederland zijn? Ik ben van België en zou graag deelnemen, met reiskosten betalen heb ik persoonlijk geen probleem
Rosemarije zei:
Denk niet dat ik echt nog advies of een uitleg hoef te geven over haar verven. Ervaring: al 10 jaar. Veel kleuren gehad. Vaak mijn haar verneukt, geen goed plan. Wees zuinig op je haar, voordat je het weet, begin je haar dunner te worden, tot het moment er is dat je kaal begint te worden, afijn , nog niet bij mij gebeurd, maar wel veel beschadigd geweest. Geef 1 tip/advies op haren kleuren en ontkleuren. 1: Zorg dat je altijd je uitgroei verft en nooit de rest van je haar, daardoor word je haat droog van en breekt het makkelijk af. 2: Wil je van je huidige felle kleur of kleuren af?, gebruik Kokos olie met een beetje olijf olie en castorolie, alles in een kommetje in de magnetron voor 1 minuut tot de Kokos olie gesmolten is, smeer het in je haar en laat het een uurtje er in zitten, met reguliere shampoo wassen en uitspoelen en dit proces een aantal keren per week herhalen en het vervaagd vrij snel uit je haar.
Downtown District zei:
SPELEEEEN

Inloggen

Log hier in met je AttitudeHolland.nl gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden !

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in!
Emailadres

Heb je nog geen Attitude Holland account? Maak dan een nieuwe aan!

Let op!

Je profiel is nog niet actief.
Activeer deze door de link in de toegezonden email te klikken of:

Let op!

De link die je hebt ingevoerd is geen geldige Youtube link, voer een nieuwe link in.

Gelukt!

Je profiel is geactiveerd.