Bekijk profiel van: Summers | Vrouw | Rotterdam | 18 | 1 entry


Waarom ik?

Zoals je kunt zien heb ik al een paar kleuren en kleurencombinaties gehad, en hopelijk wordt dit nog veel meer . Dit zijn een paar tips die ik heb geleerd en heb gehoord van andere mensen en natuurlijk ook van mijn eigen fouten.

De tips die ik wil geven zijn:
- Als je je haar in een lichtere kleur dan je eigen, of een erg onnatuurlijke kleur wil verven, bleek het dan eerst (het liefts door iemand die dit vaker heeft gedaan, als bleek telang in je haar zit gaat je haar hiervan dood, het kan afbreken en zelfs door de chemicalien in een soort gummie veranderen). Van nature had ik blond haar dus zo vaak heb ik het nog niet hoeven bleken
- De ene kleur blijft beter zitten dan de ander ,ook licht dit vaak aan het merk.
- Zelf heb ik een grote voorkeur voor de Directions haarverf (stargazer bleef bij mij nooit lang zitten en manic panic vond ik juist weer te lang en er te lastig uit te krijgen)
- Ze zeggen dat de verf tot 6 of 8 weken blijft zitten, als je een kleurbeschermende shampoo en/of conditioner gebruikt zal deze langer fel blijven en ook beter blijven zitten. (Directions heeft speciale shampoo en conditioner voor semi-permanent gekleurd haar)
- Op youtube zie ik vaan mensen die hun haarverf lichter maken met conditioner. Doe nooit meer dan 1/3 condtioner voor het mengsel. De conditioner gaat dan in de porien van je haar zitten en hierdoor komt er dus geen kleur (of heel erg weinig) in je haar.
- Als je kleuren in elkaarwilt laten overlopen doe dan een beetje van deze twee kleuren mengen voor een overlopend effect en breng dit aan op het punt waar de twee kleuren elkaar aanraken.
- Je lichaamswarmte kan ook helpen om te zorgen dat de haarverf er goed in blijft zitten. Probeer met een badmuts of folie zoveel mogelijk warmte te creëren voor extra warmte kun je ook een fohn gebruiken.
- Als je uitgroei wilt bijwerken kan je beter je hele haar bleken. Dit zorgt ervoore dat de kleur zo even mogelijk wordt aangebracht.
-ALTIJD CONDITIONER GEBRUIKEN NADAT JE JE HAAR HEB GEBLEEKT.
-Geef je haar een paar dagen tot weken rust als je deze net hebt gebleekt. Zo heeft het haar weer een beetje tijd om te repareren.

Reageren


Top 3

Recent


Naam: Reina
Woonplaats: castricum
Leeftijd: 20
0 likes
Naam: Tiffani
Woonplaats: PURMEREND
Leeftijd: 21
0 likes
Naam: Mara Buur
Woonplaats: BREDA
Leeftijd: 26
0 likes
Naam: Teunisse
Woonplaats: ROSMALEN
Leeftijd: 17
0 likes
Naam: JoanWolfie
Woonplaats: MONNICKENDAM
Leeftijd: 24
0 likes
Naam: Orosz
Woonplaats: DRUTEN
Leeftijd: 23
0 likes

Recent posts

JoanWolfie zei:
Can't decide yet :) Probably Lady Loki, Ciri and Yennefer
Attitude Holland zei:
Hallo Bom, Als je de concert tickets wilt winnen kan je mee doen door op "doe mee" te klikken. Met vriendelijke groet, Larissa Attitude Holland
Bom zei:
Waarom ik naar dit concert wil???... ik heb geen idee Wie ik meeneem ? mijn DOCHTER want die word al hysterisch bij het idee

Inloggen

Log hier in met je AttitudeHolland.nl gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden !

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in!
Emailadres

Heb je nog geen Attitude Holland account? Maak dan een nieuwe aan!

Let op!

Je profiel is nog niet actief.
Activeer deze door de link in de toegezonden email te klikken of:

Let op!

De link die je hebt ingevoerd is geen geldige Youtube link, voer een nieuwe link in.

Gelukt!

Je profiel is geactiveerd.