Bekijk profiel van: Chantal | Vrouw | LEMELERVELD | 24 | 3 entries


Waarom ik?

Heey! Mijn naam is Chantal en ik ben 19 jaar.. al sinds ik mij kan herinneren verf ik mijn haar! en het leeft nog steeds haha :) ik begon al heel vroeg (als 8 jarig meisje was ik al helemaal fan van rood haar) en tot op de dag vandaag heb ik nog steeds mijn eigen haarkleur niet gezien..

dus hier mijn tips!:

wil je een echte felle kleur?? blondeer het eerst! dit kan het beste met waterstof peroxide en blondeer poeder (: maar als je behoorlijk droog haar hebt zorg er dan wel voor dat je je haar goed verzorgd met conditioner ;) waarschijnlijk is na je eerste blondeer beurt je haar nog behoorlijk oranje.. maar neem even een rustpauze voor je haar.. ongeveer 4 weken! gebruik ondertussen silver shampoo tijdens het douchen. ook kun je je haar insmeren met silver shampoo voordat je gaat slapen! doe een speciaal plactic mutsje erover heen zodat je kussen niet ondergesmeert raakt. blondeer het na 4 weken nog een keer en gebruik hierna een toner (bijvoorbeeld snow white van manic panic) en is je haar daarna nog niet licht genoeg? herhaal de silver shampoo behandeling ;)

wil je geen felle kleur? maar het liefst een pastel tint? vermeng jouwn favo haarkleur met conditioner.. ongeveer de helft aan conditioner en de andere helft verf, ook voor dit geld: eerst je haar blonderen! of je moet van jezelf natuurlijk blond zijn. dan is dit niet nodig (:

heb je je haar al geverfd en baal je er van dat je kleur zo snel verdwijnt? koop een conditioner en doe er wat van je haarverf doorheen in een aparte lege tube.. smeer dit iedere keer in je haar als je gaat douchen.. geen zorgen voor vieze handen want je staat toch onder de douche ;)

en weet je het allemaal uiteindelijk toch niet zeker? ga dan gewoon even bij je kapper in de buurt langs.. de meesten zullen je vragen wel beantwoorden.. en anders kan je ook ff kijken op verschillende forums (:

En wil je extensions? koop deze dan zo lichtblond mogelijk! dan kan je ze altijd verven in de kleur die jij wilt!

en ben je dan eindelijk zover? doe je oorbellen uit en sieraden af.. oude kleren aan en smeer ook even wat vaseline op je voorhoofd EN oren! dit voorkomt vlekken!

Groetjes~! <3Reageren


2015-10-22T13:01:32
Joyce Lelieveld
mijn hele bad zit onder de rode verf doordat ik t onder de douche deed. mja tis wel een mooie kleur geworden xD

Top 3

Recent


Naam: Reina
Woonplaats: castricum
Leeftijd: 20
0 likes
Naam: Tiffani
Woonplaats: PURMEREND
Leeftijd: 21
0 likes
Naam: Mara Buur
Woonplaats: BREDA
Leeftijd: 26
0 likes
Naam: Teunisse
Woonplaats: ROSMALEN
Leeftijd: 17
0 likes
Naam: JoanWolfie
Woonplaats: MONNICKENDAM
Leeftijd: 24
0 likes
Naam: Orosz
Woonplaats: DRUTEN
Leeftijd: 23
0 likes

Recent posts

JoanWolfie zei:
Can't decide yet :) Probably Lady Loki, Ciri and Yennefer
Attitude Holland zei:
Hallo Bom, Als je de concert tickets wilt winnen kan je mee doen door op "doe mee" te klikken. Met vriendelijke groet, Larissa Attitude Holland
Bom zei:
Waarom ik naar dit concert wil???... ik heb geen idee Wie ik meeneem ? mijn DOCHTER want die word al hysterisch bij het idee

Inloggen

Log hier in met je AttitudeHolland.nl gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden !

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in!
Emailadres

Heb je nog geen Attitude Holland account? Maak dan een nieuwe aan!

Let op!

Je profiel is nog niet actief.
Activeer deze door de link in de toegezonden email te klikken of:

Let op!

De link die je hebt ingevoerd is geen geldige Youtube link, voer een nieuwe link in.

Gelukt!

Je profiel is geactiveerd.