Bekijk profiel van: Gina | Vrouw | Apeldoorn | 24 | 29 entries


Waarom ik?

Zoals je wel kan zien heb ik mijn haren al heel vaak geverfd! Ik probeer dan ook op veel manieren zo goedkoop en precies te werk te gaan.

Ik heb hier een aantal tips:

- Als je vindt dat de haarverf te donker uit zal slaan, kan je deze mengen met wat conditioner. Op die manier licht je de kleur enorm op en zal je de verf ook vaker kunnen gebruiken (omdat je dan niet het hele potje opmaakt!)

- Er zijn veel verschillende soorten verf; permanente verf, semipermanente verf en spoelingen zijn de bekendste. Probeer hier op te letten als je haarverf koopt zodat je weet waar je aan begint! Permanente verf blijft veel langer dan semi permanente verf in je haar zitten. Onnatuurlijke kleuren zoals blauw, roze, groen en paars zullen snel vervagen aangezien deze kleuren nooit permanent kunnen zijn.

- Bedenk goed: Hoe donkerder je haar, hoe donkerder de uitkomst van het verven! Als je echt een felle kleur wilt zul je toch moeten blonderen als jouw haar donker is.

- Er bestaan tegenwoordig ook blonderingen en verfjes zónder ammoniak. Deze zijn stukken beter voor je haar! Probeer hier op te letten, je wilt natuurlijk niet dat je haar uitvalt!

- Ik laat mijn gekleurde haarverf altijd een aantal uur intrekken, ookal zegt het pakje dat het maar een half uur moet. Het resultaat is een donkerdere kleur, maar ook eentje die niet zo snel uitwast! Het heeft voor de rest geen slechte gevolgen voor je haar, omdat de haarverf zelf vaak gemengd is met voedende deeltjes.

- Als je haarverf hebt geknoeid kun je dit makkelijk wegkrijgen met nagellak remover. Let wel op dat dit kan irriteren op je huid! Wil je voorkomen dat het op je huid komt, dan kan je van te voren een laagje vaseline aanbrengen op de plekken waar je denkt te gaan knoeien.

- Probeer na het verven niet gelijk je haar te wassen met shampoo! Dit zorgt met name de eerste paar dagen dat je haar heel erg zijn kleur verliest. Probeer het bijna niet tot helemaal niet te wassen de eerste paar dagen, daarna zonder shampoo of met een shampoo die speciaal voor gekleurd haar is gemaakt. Dit zorgt dat de kleur langer blijft zitten.

- Ben je niet blij met je kleur? Dan kan je natuurlijk er gewoon overheen verven, óf je haar een aantal dagen of een aantal keer per dag wassen met anti roos shampoo van head and shoulders. Dat is een agressieve shampoo die de kleur sneller doet vervagen!

Daarnaast kan ik alleen maar zeggen: GEWOON DOEN! Draag het met trots en plezier en niemand kan je wat. Het is leuk, het is makkelijk en ben je niet blij met het resultaat, dan kan je er altijd overheen verven. Het is maar haar (:

Reageren


2013-10-16T22:18:14
Gina
Hupppp :D
2013-10-16T22:21:20
Suus
Heyy! Dat oranje met paars (?) dat je had was echt leuk! Een kleuren combi waar ik nooit over heb gedacht haha (: Succes!
2013-10-16T22:27:43
Gina
Bedankt! Het was eerst rood met paars haha, maar die rood had een oranje ondertoon dus uiteindelijk werd het zo (:
2013-10-16T22:32:19
Suus
Haha oohh logisch dan! Ik heb zelf ook rood met paars gehad, alleen geen foto meer van :') Die kleuren staan altijd leuk met elkaar.
2013-10-16T22:48:55
Gina
Haha agreed!
2013-10-17T20:38:43
Anita La Grand
Jij bent moooi! ?
2013-10-17T20:49:22
Gina
nahw dankjewel!
2013-10-18T00:24:33
Kiki
Dat blauwe is echt heel mooi c:
2013-10-18T12:14:06
Gina
Bedankt! (:
2014-10-10T13:04:00
Feline Man
ik heb je een like gegeven :) kan je even nr 1 op mij stemmen bij escape the fate? :3

Top 3

Recent


Naam: Reina
Woonplaats: castricum
Leeftijd: 20
0 likes
Naam: Tiffani
Woonplaats: PURMEREND
Leeftijd: 21
0 likes
Naam: Mara Buur
Woonplaats: BREDA
Leeftijd: 26
0 likes
Naam: Teunisse
Woonplaats: ROSMALEN
Leeftijd: 17
0 likes
Naam: JoanWolfie
Woonplaats: MONNICKENDAM
Leeftijd: 24
0 likes
Naam: Orosz
Woonplaats: DRUTEN
Leeftijd: 23
0 likes

Recent posts

JoanWolfie zei:
Can't decide yet :) Probably Lady Loki, Ciri and Yennefer
Attitude Holland zei:
Hallo Bom, Als je de concert tickets wilt winnen kan je mee doen door op "doe mee" te klikken. Met vriendelijke groet, Larissa Attitude Holland
Bom zei:
Waarom ik naar dit concert wil???... ik heb geen idee Wie ik meeneem ? mijn DOCHTER want die word al hysterisch bij het idee

Inloggen

Log hier in met je AttitudeHolland.nl gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden !

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in!
Emailadres

Heb je nog geen Attitude Holland account? Maak dan een nieuwe aan!

Let op!

Je profiel is nog niet actief.
Activeer deze door de link in de toegezonden email te klikken of:

Let op!

De link die je hebt ingevoerd is geen geldige Youtube link, voer een nieuwe link in.

Gelukt!

Je profiel is geactiveerd.